Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize letos do StarDance oslovila samá zajímavá jména. Po Janě Plodkové, Romanu Zachovi a Ondřeji Bankovi dnes z Kavčích hor přišla informace o dalším. Soutěžit o titul královny tanečního parketu bude rovněž zpěvačka Anna K (59).

„StarDance je pro mne asi ten největší úkol a výzva, jaká přede mnou kdy byla – myslím z těch krásných a smysluplných. Nikdy jsem nechodila ani do tanečních, ale miluju, když někdo umí tančit. Moc to obdivuju a je můj sen se, co bude v mých silách, přiučit. Asi mě čeká velká dřina, ale jsem šťastná, že mě konečně něco zvedne ze židle. Pohyb totiž léčí tělo i duši, tak věřím, že brzy budu jako řípa!“ uvedla ke své účasti Anna K.

Tančit zpěvačka bude s Markem Hrstkou, kterého diváci ve StarDance uvidí poprvé. Jedná se tak už o třetí nové jméno (ze čtyř zatím potvrzených) z řad tanečníků-profesionálů (po Andree Třeštíkové, která bude tančit se Zachem, a Michalu Padevětovi, jenž po parketu provede Plodkovou), ČT tak, zdá se, obnovuje svou ‚taneční stáj‘.

K úspěchům Marka Hrstky patří loňská účast ve finále České republiky v latinskoamerických tancích a jistě by mezi ně zařadil i svůj projekt Hýbeme dětmi. Zda k nim přibude i úspěch v této soutěži, se uvidí od podzimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám