Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Taťjanu Medveckou zanedlouho uvidíme v novém seriálu České televize Já, Mattoni i ve filmu Miluji tě modře. Právě roli trochu trhlé maminky budhistky cvičící jógu vzala, aby ji lidé nevnímali jako postavu, kterou hraje ve zmíněném seriálu.

"Brala jsme to jako úsměvnou příležitost, protože v tom seriálu hraju tak suchou, zhrzenou nepříjemnou babu, že jsem po téhle roli sáhla, protože je to jiná poloha. Říkala jsem si, že pak už mě nikdo neobsadí, po téhle kyselé babě. Tak jsem využila toho, že mohu zamířit do takové ulítlejší polohy," svěřila Super.cz.

Herečky jsme se také zeptali, zda stejně jako filmová postava cvičí jógu. Ve dvaašedesáti má totiž neuvěřitelně štíhlounkou postavu. "Jógu necvičím, já vůbec moc necvičím. Asi bohužel. Ale vzhledem k tomu, že hodně hraju a hodně věcí stíhám, nemám auto, chodím pěšky a dobíhám městskou hromadnou dopravu, tak asi proto jsem štíhlá," míní dvojnásobná držitelka ceny Thálie, která dostala i Českého lva za vedlejší roli ve filmu Dům.

Medvecká tedy rozhodně nelení. "Vypadá to tak, že by se mělo pokračovat se seriálem První republika a dáli bůh, tak i v divadle toho bude dost. Mám dělat s režisérskou dvojicí SKUTR a s naším šéfem Národního divadla Danem Špinarem," vypočítala novinky.

Reklama

Další články

Načítám