Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco filmoví fanoušci obíhali jeden kinosál za druhým, aby zhlédli co nejvíce snímků, herečka Kateřina Klausová pojala karlovarský filmový festival trochu jinak. Představitelka Adiny Mandlové z filmu Lída Baarová je totiž vášnivá golfistka.

"Měli jsme tady několik turnajů, takže místo sezení v kině jsem se pořádně prošla po greenu," svěřila Super.cz půvabná Kateřina. A protože golf nejsou jen procházky přírodou, ale také náročná hra, která dá pořádně zabrat tělu, v golfovém resortu na Cihelnách ráda využila i možnosti masáží. A předvedla nám celé křehké tělíčko v plné kráse.

"A co budu dělat po festivalu? Ani sama nevím. Žádné velké plány nemám. Asi budu nějakou dobu v Praze, budu jezdit s kamarády na golf, ale určitě chci jet i na dovolenou. S kamarádkou přemýšlíme o Sardinii, sice jsme chtěly zkusit nějaký řecký ostrov, ale na Sardinii už jsem byla a moře je tam opravdu nádherné," prozradila, kde její tělo, ale už v plavkách, můžeme vidět příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám