Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Mihulová (58) si loni z karlovarského filmového festivalu odvezla Křišťálový glóbus za nejlepší ženský herecký výkon. Ale i letos byla ve středu zájmu, jelikož patřila k herecké delegaci zahajovacího filmu Anthropoid, v němž si zahrála vedle Jamieho Dornana.

"Setkala jsem se s ním i tady a musím říct, že byl stejně milý, družný a příjemný jako při natáčení. Hned jsme se objali, políbili," mohou závidět fanynky idola z Padesáti odstínů šedi české herečce, že se s Dornanem dostala až do tak těsného kontaktu.

Alena vypadala na zahajovací párty výborně. Štíhlounkou postavu by jí mohly závidět mnohem mladší ženy. "Šaty mám od své stálé návrhářky Kateřiny Matějkové, která mi udělala krásný dekolt. Těší mě, že ona vždycky přijde už s hotovým modelem, nemusím dlouho zkoušet, protože už mě má oku," dodala Mihulová, která vedle Anthropoida ve Varech představuje také seriál pro Českou televizi Trapný padesátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám