Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) nebyla v Karlových Varech na festivalu zrovna vítaná. Rvačky a skandály, jimiž na sebe poutala větší pozornost než hollywoodské hvězdy, nebyly vedení festivalu po chuti. Letos ale byly ledy prolomeny.

Agáta spolu s manželem Jakubem Prachařem (40) byla pozvána i na slavnostní zahájení. Zdá se, že ji vzali na milost. "Přišli jsme sice zadem, protože jsme netrefili na červený koberec, ale jo, proč ne. Ale žádný film jsem nenatočila, manžel tady taky žádný nemá. Tak jsem tady na ozdobu. Ale je to tady hlavně o Jakubovi, který je herec. Já jsem jako doplněk," smála se.

Spokojená byla se svými šaty od mladého návrháře Michala Marka. "Jsou pohodlné, dá se v nich sedět a není v nich vedro," kvitovala svůj model s odhalenými zády, pod který se ani podprsenka nehodila, a tak si ji nevzala.

S účesem a líčením už si takovou práci nedala. "Vlasy mi dělala kamarádka Eliška u ní na zahradě, líčil mě návrhář a dodělávala jsem to narychlo v autě, protože jsme přijeli na poslední chvíli a je to takové hala bala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám