Hlavní obsah
Článek

Bez Andrey Verešové a Simony Krainové, ale přesto ve velkém stylu. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je zahájen a dámy se jako vždy blýskly nádhernými róbami.  Večer se nesl ve znamení světové premiéry snímku Anthropoid, kdy filmové delegaci vévodil "pan Grey" Jamie Dornan a česká herečka Aňa Geislerová (47).

Již druhou společenskou akci, kde se objevila po boku přítele, hokejisty Jaromíra Jágra, nepodcenila modelka Veronika Kopřivová (32). Stejně jako při Zlaté hokejce dala důvěru sourozencům Jakubovi a Nikole Ponerovým. V modrých šatech z jejich ateliéru Poner vypadala jako víla. Jaromír zářil ve společenském oděvu od firmy Bandi.

Nejdražší šperky večera měla zřejmě zmíněná Aňa Geislerová. Diamanty Roberto Coin, jimiž byla ověšena, jsou bratru za dva milióny korun. Zářily stejně jako její šaty.

Velkou večerní róbu s odhalenými zády z těžkého oranžového gabardénu z linie Chatty Exklusive zvolila na slavnostní večer herečka Martha Issová. Doplnila ji také diamantovými šperky newyorské značky Dani by Daniel K.

Na koberci zářily ale také Klára Issová, Jitka Čvančarová, Jitka Schneiderová či Anna Fialová, které znáte důvěrně z českých filmů. Které to sekne nejvíc?

Která z dam má pro vás největší šmrnc?
Veronika Kopřivová
48,6 %
Aňa Geislerová
1,5 %
Klára Issová
1,5 %
Jitka Čvančarová
20,3 %
Anna Fialová
2,7 %
Jitka Schneiderová
13,7 %
Martha Issová
2,6 %
Jenovefa Boková
1,2 %
Tereza Voříšková
1,7 %
Kateřina Brožová
3,8 %
Veronika Žilková
2,4 %
Celkem hlasovalo 67596 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám