Hlavní obsah
Článek

Jako jedna z nejúspěšnějších českých modelek počátku devadesátých let se Pavlína Němcová (52) drží stále v kurzu a s lehkostí konkuruje i o dvě dekády mladším kolegyním. Když tedy tvůrci českého módního magazínu Grade vybírali osobnost, která ozdobí obálku jejich letního čísla v plavkách, tak padla volba právě na tuto modelku, herečku a designérku šperků.

Kreativní tým magazínu vyrazil s Němcovou na focení do italského resortu Portopiccolo. Tento romantický přístav je unikátní tím, že svým umístěním ve skalním masivu připomíná Monako. Před objektivem slovenského fotografa Lukáše Kimličky oblékla modelka plavky od všech světoznámým značek - Dolce Gabbana, Agent Provocateur, Hermes.

„Skvělý tým, nádherná lokalita, krásné počasí a skvělá nálada. S Lukášem Kimličkou a Pavlem Mahdalem je pro mne vždy obrovská radost spolupracovat," komentovala focení Němcová.

„Snažili jsme se o takovou českou verzi plavkového čísla Sport Illustrated. Pavlína má na svůj věk opravdu super figuru, extra dlouhé nohy, pěkná přirozená prsa, takže to šlo jako po másle,” komentuje spolupráci s modelkou šéfredaktor titulu Pavel Mahdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám