Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slávu kapely Spice Girls už sice dávno odvál čas, ale Mel B je po čtyřicítce snad ještě žhavější než v době, kdy na pódiu řádila se svými čtyřmi kámoškami. Udržovanou postavou by mohla konkurovat i ženám, které svůj život namísto hudebního šoubyznysu zasvětily sportu.

Mel B jako sólová zpěvačka neuspěla, ale na základě dřívější popularity dosud figuruje jako porotkyně talentových soutěží, kde se chce ukázat v tom nejlepším světle. V televizi ale určitě nenadělá tolik parády jako na dovolené.

Bývalá Spice Girl si užívala na ostrově Ibiza, kde zakotvila na jachtě společně se svým manželem Stephenem Belafontem. Mel B se může pochlubit pevnou figurou, na níž dokonale vynikly světlé bikiny. Na maminku tří dětí, z nichž každé má jiného tatínka, je opravdu radost pohledět.

Zpěvačka si na jachtě dopřála sklenku sektu a pod žhavými paprsky se nechala osahávat od svého manžela. Mel B je radovánkami na jachtě proslulá. Před dvěma lety ale neměla v Sydney po ruce svého muže a na palubě se tak odehrály dívčí hrátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám