Hlavní obsah
Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41), který si nedávno nechal změnit příjmení na Gregor, by se podle všech dostupných informací měl ve čtvrtek oženit s naší jedinou Miss World Taťánou Kuchařovou (36).

Zatímco pro blonďatou modelku to budou první, a jak asi doufá každá nevěsta i poslední vdavky, Ondřej už si roli ženicha jednou vyzkoušel.

Předsvatební nervozita tak pro něj není žádnou novinkou. Ondřej se roku 2008 oženil s produkční Johanou (36), ale po čtyřech letech se manželství rozpadlo. Na svatbě tehdy chyběli Ondřejovi rodiče, tatínek Radoslav Brzobohatý (†79) i maminka Hana Gregorová (71), kteří si prý s nevěstou nepadli do oka a se synovou svatbou nesouhlasili.

Po rozvodu sice Ondřej měl několik krátkých známostí, ale opravdu vážný vztah začal mít až s Kuchařovou, s níž žije už tři roky.

Ani po nevydařeném manželství však oblíbený muzikant na svatby nezanevřel a svou současnou lásku pojme za svou ženu. Tentokrát by jeho maminka Hana Gregorová na svatbě neměla chybět. Otázkou zůstává, zda s ní přijde i její o 32 let mladší přítel Ondřej Koptík.

Reklama

Další články

Načítám