Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tihle dva se hledali, až se našli. Zpěvák Jan Bendig (30) a jeho přítel Lukáš spolu pravidelně jezdí na filmový festival do Karlových Varů. Víc než na filmy se ale dívají na dna láhví, které zkonzumují a po nichž se chovají jako utržení ze řetězu. Před dvěma lety ukazovali pod vlivem alkoholu obnažená pozadí a měli také incident kvůli údajnému rasismu. Jednou dokonce došlo i za zatčení kvůli sexu na veřejnosti!

„Vary jsou v našem podání vždycky divoké. Naštěstí tentokrát jedeme na festival na kratší dobu a skoro si říkám, jestli bychom to neměli pojmout jako suché období. Těch ostud už bylo dost,“ přiznává Honza.

Zatím největší se dopustil jeho snoubenec Lukáš. Ještě v době, kdy spolu nebyli, strávil ve Varech čtyřiadvacet hodin v cele předběžného zadržení. „Zatkli mě kvůli veřejnému pohoršování, kvůli sexu na veřejnosti. Drželi mě v cele den, pak se to nakonec vyřešilo tisícikorunovou pokutou,“ vzpomíná Lukáš.

Honza se s ním a přáteli po festivalu chystá na vodu, na odpočinek po náročném programu se těší. Nedávno vydal cédéčko Příběh, na němž je třeba i píseň Bílý křídla o sebevraždě kamaráda. Na tu hodně myslel nedávno, když jiný jeho známý, soused, také dobrovolně ukončil život jen pár metrů od něj.

Kromě toho má s dýdžejem Mattem Raidenem i nový letní videoklip k songu Letní cesta, která má navodit tu správnou letní pohodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám