Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anife Vyskočilová (50) se i po čtyřicítce pyšní ukázkovou postavou. Tu samozřejmě nemá zadarmo, ale ne všechno je dílem matičky přírody.

Břišní tanečnice a herečka nezavrhuje ani možnosti estetické medicíny. Před časem si nechala udělat nová ňadra a podstoupila liposukci břicha. A do zkrášlovacího salonu chodí pravidelně dodnes.

Během jedné takové vylepšovací procedury se Anife nechala zvěčnit fotografy. A nebyla by to Anife, kdyby neodhalila něco navíc, co potěší mužské oko. Během jedné procedury vystavila na odiv část svých vylepšených ňader. Na dalším snímku pak vynikly její svůdné nožky.

Temperamentní a stále mladistvě vypadající Anife zkrátka ví, jak na sebe nejlépe upozornit. Svůj recept na elixír mládí před časem okomentovala s humorem sobě vlastním.

„Dopinguji s vitamíny, abych byla věčně mladá, ale stejně vlastně jednou chcípnu. Můj syn mi vždycky říká, že mě bude muset jednou udusit polštářem, jinak tady budu strašit navždy,“ vtipkovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám