Hlavní obsah
Článek

Vypadá hubeně, hlas má položený vysoko, ale stejně by většinu namakaných drsňáků s hlasem jako Clint Eastwood strčil do kapsy. Takhle alespoň hovoří bývalé lásky o Jakubu Vágnerovi (42), příteli až po uši zamilované modelky Elišky Bučkové (34).

„Co vám mám povídat, při jeho vyzáblé postavě mě jeho mužnost opravdu až vyděsila. To jsem opravdu nečekala,“ řekla nám jedna z bývalých „kamarádek“ rybáře.

A další se přidala. „Mě na muži zajímá především to, jak se chová, jestli je pozorný a tak. A to byl. Kromě toho jeho chlouba byla velmi výrazná. Ty intimní chvíle s ním byly náročné, ale živočišné a velmi zajímavé,“ tvrdí jedna z ex Vágnera pod příslibem absolutní anonymity. Svého kdysi drahého prý nikdy neměřila, šestadvacet centimetrů je prý ale v jeho případě absolutní minimum, které je schopná odsouhlasit.

Sám Jakub se k téhle otázce podle předpokladů nechtěl vůbec vyjadřovat, jeden z jeho přátel nám ale řekl, že si kdysi posteskl, že spíš než výhodu to rybář vnímá jako přítěž, protože ne každá žena je schopná zvládnout hrátky s takhle vyvinutým milencem.

A možná že právě mužnost Kuby je důvodem, proč si kdysi jeho bývalka Štěpánka Decastelo nechala vytetovat na záda obrovskou arapaimu. Že by symbolizovala velikost jejího expartnera, kterého, co se jeho ložnicových výkonů týče, velmi vynášela do nebes?

„Už je to dávný pravěk a nepřipadá mi moc vhodné i s ohledem k Elišce, kterou mám ráda, o tom mluvit. Každopádně Jakub byl nejobdařenější muž mého života. Mohla bych pět jenom chválu,“ řekla nám k tomu teď Štěpánka.

Známý chlapák Dalibor Janda má evidentně vážného konkurenta.

Reklama

Další články

Načítám