Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Naďou Válovou jsme se potkali po delší době. A vyloženě prokoukla. Zatímco na křtu diáře Jakuba Ludvíka vypadala jako nenápadná myška, na vernisáž fotoobrazů výtvarníka Romana Řeháka, na jednom z nichž je ztvárněna, se vyfikla do krásných šatů a vyladila i doplňky a boty.

"Tehdy jsem byla po operaci, teď jsem už úplně zdravá a hlavně už se chystám i na svůj křest videoklipu Krev a šroubky. A Románkovi jsem slíbila, že mu tady zazpívám, protože mi udělal krásný obraz v nadživotní velikosti, tak to musím samozřejmě dodržet. Vypadám tam sice skoro jako utopená, ale já se nikdy neutopím. Ponořená ve vaně jsem mu pózovat nemusela, udělal to zvláštní technikou, kterou vymyslel," vysvětlila nám zpěvačka.

Ta si svého času celkem slušně vydělávala muzikou, když třeba vystupovala v lyrikálu Kudykam Michala Horáčka a Petra Hapky ve Státní opeře. Teď sama vychovává dva syny a hudba už tři lidi úplně v pohodě neuživí. "Jsem sama, ale nevzdávám to. Ten pravý se ještě najde. A mám přátele, kteří mne nenechají, abych se utopila. O víkendech teď pracuji v restauraci, abych si přivydělala. Ale už se to začíná zvedat, je to lepší," vysvětlila.

A zajímavé je, že hosty obsluhuje na kolečkových bruslích. "Jsme tam tři na dvě stě míst, tak je to někdy docela náročné. Ve čtyři ráno jsem přišla z práce domů a uklouzla jsem ve vaně, takže ta modřina na noze, co mám, není z těch bruslí, ale jak jsem se málem zabila sama doma," dodala.

Reklama

Další články

Načítám