Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byla to svatba jako z pohádky. Na zámku, na zahradě i uvnitř, za milióny a se slavnými hosty. Hokejista Jiří Hudler si bral dlouholetou partnerku Hanku Chymčákovou, s níž má dceru Annu (1,5). Mrkněte se na snímky, které nám z přísně střežené veselky novomanželé poskytli. Jirka na některých vypadá jako Tom Hanks zamlada nebo Leonardo DiCaprio ve Vlku z Wall Street!

Obřad probíhal na zahradě zámku Mcely a zúčastnilo se ho hodně hokejistů, což bylo docela překvapení, protože v sobotu bylo slavnostní vyhlášení ankety Zlatá hokejka, jenže Jirku kamarádi nechtěli zklamat a tak mu dali často přednost. Nechyběl tak třeba Michael Frolík s Dianou Kobzanovou nebo Jakub Voráček. Ale nepřijeli jen Češi, svatby se zúčastnili i jiní bývalí Hudlerovi spoluhráči z Detroitu a Calgary, nebo známé fotbalové tváře v čele s Ivanem Haškem nebo Vladimírem Šmicrem.

Zatímco samotné „ano“ si dvojice řekla venku, hostina se už musela odehrávat ve vnitřních prostorách, neboť začala bouřka. Pro svatebčany byla připravena například tradiční svíčková.

Večer se pak všichni mohli těšit na vystoupení frontmana Chinaski Michala Malátného nebo na karaoke.

Reklama

Další články

Načítám