Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě už zanedlouho se z ní stane vdaná paní, ale to Lindsay Lohan (37) rozhodně nebrání v tom, aby si udržela přízeň věrných fanoušků. Snoubenka ruského mladíčka z velmi dobře situované rodiny Egora Tarabasova totiž nafotila jedny ze svých dosud nejdráždivějších fotografií.

Bývalá dětská hvězda, jejíž dospívání i pozdější roky bývaly hodně divoké, se s partnerem právě nachází na snové dovolené na Mauriciu a takhle odvážný pozdrav odtamtud poslala. Pózování u břehů Indického oceánu v modrých plavkách s hlubokým výstřihem olemovaným červenou krajkou nemohlo nechat v klidu ani samotného autora snímků. Lohan tak po nějaké době znovu všem připomněla, že patří mezi nejobdařenější herečky Hollywoodu a zároveň je možná i tou nejpihovatější. Mladistvé pigmentové skvrnky se nacházejí nejen na jejím obličeji, ale i všude po těle.

Ještě minulý týden přitom její účty na sociálních sítích plnily komentáře mající za úkol apelovat na Brity, aby v referendu o brexitu hlasovali pro setrvání v EU. Sama totiž v minulosti několik let žila v Londýně a osud celé země jí tak není lhostejný. Výsledky musely být pro herečku studenou sprchou, na ostrově ale měla jistě spoustu příležitostí ke zlepšení nálady…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám