Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato roztomilá holčička se jmenuje Annabelle a je dcerou zpěvačky Victorie a jejího muže, podnikatele Toma Blytha. Po tatínkovi má britské kořeny, po mamince české a jihoafrické. V září oslaví třetí narozeniny.

Fotografií dcery se zpěvačka pochlubila svým přátelům na sociální síti. A okamžitě přišly reakce. "Přihlas ji někam do modelingu, je nádherná," napsala jedna z přítelkyň zpěvačky. "Měla bys porodit ještě další děti, aby byl svět krásnější," zněla další reakce.

Přátelé a fanoušci se rozplývají nad krásou blonďatého andílka. Její rodiče mají oba tmavé vlasy i oči, je záhadou, po kom má roztomilá holčička blond vlasy a modré oči. "Geny se trošku zamíchaly. Blondýnka s modrýma očima je manželova maminka," řekla Super.cz Victoria.

Málokdo jí věří, že jde o její dceru. "Když jsme žili v Brazílii, všichni si mysleli, že jsem chůva, to bylo peklo," dodala Victoria. Jasné je, že z holčičky, která má rty jako Angelina Jolie, roste hvězda přehlídkových mol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám