Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak po skončení sezóny přijeli do Prahy, hned se hnali do chomoutu. Kromě Jiřího Hudlera, který si bral přítelkyni Hanu Chymčákovou, s níž má dceru Annu Josefínu (1,5 roku) se v sobotu oženil i další hokejista z NHL Radko Gudas, který hraje za Philadelphia Flyers.

Také on už má doma s partnerkou Barborou Chrenkovou potomka, patnáctiměsíční dceru Leontýnku. Bratr držiteky Thálie, muzikálové zpěvačky Karolíny Gudasové, se ženil na farmě Michael. Na svatbě samozřejmě nechyběla jak ona, tak její přítel, Radkův kolega z týmu Michal Neuwirth.

U dlouholetého páru bylo loni i letos rušno. Když nečekaně Radka v březnu minulého roku prodala floridská Tampa Bay do Philadelphie, byla již Barbora ve vysokém stupni těhotenství, takže s ním nemohla odletět a dcerka se tak narodila na Floridě.

A rušno bylo i svatbě. "Obřad se musel asi o půl hodiny odložit, protože začalo strašně lejt, jako z konve, a do toho přišla i bouřka s hromy a blesky," svěřila Super.cz Karolína Gudasová.

Reklama

Další články

Načítám