Hlavní obsah
Článek

Všichni kritici a posměváčkové mi mohou vlézt na hrb! To jako by si při sobotním vyhlašování cen Zlatá hokejka říkal Jaromír Jágr (52). Ten dorazil se svou pro mnohé kontroverzní přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33), převzal hlavní cenu pro nejlepšího českého hráče (rozhovor s ním o sportu si přečtěte zde) a také tu pomyslnou za nejkrásnější přítelkyni. Hezčí holka ten večer nebyla široko daleko. Mrkněte na fotky!

Jarda to zase všem nandal! Tenhle vztah bere vážně, hrozně prožívá, jak se jeho Veronika veřejně řeší, a jak se provalilo, že se dřív živila striptýzem (prý byla chudá a musela) a jako rytíř se jí zastal.

Na udílení cen v Karlových Varech dorazila dvojice sportovně oblečená, na samotné vyhlášení už skvěle společensky oháknutá. Jaromír si vzal slušivý modrý oblek a jeho láska velmi rafinované šaty se stříbrnými výšivkami v oblasti hrudníku.

Vypadala svůdně, přitom ne vulgárně a nejen nejlepší český hokejista všech dob na ní mohl oči nechat. A tak není divu, že Veronika se tvářila, jako by už nosila příjmení Jágrová.

Oba dva působili značně nervózně, že je vůbec někdo fotí, přestože tentokrát nešlo o žádné paparazzi před jejich domem, což logicky nelibě nesou, ale o fotografy na oficiální akci. Šlehali po nich hodně zvláštními pohledy, když se ale nevěnovali téhle své nové zábavě, házeli kukuč hlavně po sobě. Je vidět, že ti dva se mají opravdu rádi!

Reklama

Další články

Načítám