Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Mariah Carey (54) je v sexy oblečcích na pódiu opět radost pohledět. Po macatém období se v šestačtyřiceti dostala do perfektní formy, k níž jí dopomohla vidina vdávání a především hodně svůdných svatebních šatů, které bezpochyby bude chtít obléknout.

Vystoupení popové divy v lasvegaském Colosseu hotelu Caesars Palace tak dostávají úplně jiné grády, jelikož zpěvačka si troufá nejen na odhalenější kostýmy, ale i zajímavější show, během níž se mimo jiné nechává nosit svými tanečníky. Mariah na první pohled dokonce připomíná božskou Beyoncé, jen s ještě bujnějším hrudníkem.

Pokud byste tak měli cestu do tohoto amerického města hříchu a toužili Mariah vidět naživo během jednoho z jejích pravidelných koncertů k šestému studionému albu #1 to Infinity, rozhodně neváhejte. Podobně žhavou podívanou vám ale zajisté přichystá i Britney Spears, která má pravidelná vystoupení pro změnu v nedalekém Planet Hollywood Resortu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám