Hlavní obsah
Článek

Moderátorka České televize a bývalá hvězda televize Nova Jana Marečková je už šestý den vdanou paní. Na zámku Liblice se provdala za přítele Michala Bílka, se kterým je dva roky. Moderátorka, která v roce 2009 vyhrála titul Miss Academia, byla ve svůj velký den nádherná.

Vdávala se v romantických bílých krajkových šatech doplněných dlouhým závojem. Ženich oblékl tmavomodrý oblek. Ze svojí nádherné nevěsty nemohl spustit oči. Ostatně ve svatebkách ji opravdu viděl až u oltáře.

<span><span>"Zní to asi jako klišé, ale bylo to vážně pohádkový. Už před svatbou jsem přespávala v zámeckém pokoji jako pro princeznu, ráno mi přinesli snídani do postele a pak už se u mě střídali rodiče, kamarádky, vizážistka, florista, fotograf, kameraman... Jen před ženichem jsem se schovávala až do samotné svatby," řekla Super.cz Marečková. </span></span>

"Manžel prý čekal, že mi to bude slušet, ale když mě uviděl, úplně oněměl. Já v transu vnímala jen slzy dojetí," dodala moderátorka, která přijala manželovo příjmení, ale zároveň si nechala to své. V občance tak bude mít Jana Bílek Marečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám