Hlavní obsah
Článek

V České republice praskne všechno! Dominika Mesarošová (38) se už několik měsíců snaží utajit identitu svého nového přítele, kterého poznala na Valentýna a bez nějž od té doby neudělá ani krok. Super.cz ale získal od čtenářky snímky páru a také informace o tom, kdo je Dominičin nový vyvolený.

Mesarošová se spálila při posledním velkém vztahu s expřítelem Markem. Ukazovala ho všude a po divokém krachu lásky toho hořce litovala. Není divu, že ještě nedávno říkala, že toho nového medializovat nebude, protože si to nepřeje, a navíc už je poučená velká holka.

Jenže smůla! Na naši výzvu, aby se přihlásil ten, kdo jejího přítele zná, se ozvala jedna její blízká duše a poskytla nám exkluzivní snímky. „Fotila jsem je na procházce. Mají se k sobě opravdu jako dvě hrdličky, podle mě se Dominika nemá za co stydět. Ten kluk se jmenuje Petr, jeho rodině patří autosalon nedaleko Prahy a opravdu netouží po mediální slávě,“ řekl nám náš zdroj.

Když jsme Mesarošovou se snímky konfrontovali, cítili jsme její znechucení i po telefonu. „Pište si, co chcete, když musíte. Přesně vím, kdo to udělal. Musím si zkrátka vybírat lépe kamarádky. Tenhle vztah skutečně nechci propírat médii,“ řekla naštvaně.

Novou lásku prý rozhodně s sebou nevezme na podzimní devátý ročník svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v němž učí mladé holčiny základům modelingu (castingy stále ještě probíhají). Právě s Markem tu chybu před časem udělala a pak toho hořce litovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám