Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprve se vsadil, že když získá roli Fantoma opery v geniálním muzikálu, svleče se donaha na Karlově mostě. To také udělal a splnil. Šokoval a oslnil tím tisíce žen, mužů, ale hlavně zájezd Japonců, kteří si ho na pražské památce fotili. Teď přišel nejvyšší český zpěvák Radim Schwab s další šíleností. Jde dohola a bude tak trochu za „Hálu“.

„Je to tak. A kdo mě chce vidět naposledy vlasatého, musí přijít na můj narozeninový koncert, který mám 16. července večer na pražské Lávce. Kdo ví, třeba tam v přímém přenosu vezmu stroječek a bzzz.. bzzzz,“ směje se na celé kolo Radim Schwab, který dohrává Fantoma opery, který se bude v pražské GoJa Music Hall uvádět do konce roku, účinkuje v Sibyle, v pražském Semaforu, teď byl na konkurzu na další muzikál Ples upírů v GoJa Music Hall, koncertuje, vystupuje a na narozeniny bude mít opět koncert.

„Loni to byla loď Niké, letos Klub Lávka. Nádherné místo u Karlova mostu a tak nějak symbolické propojení s mou původní sázkou. Sice mě za ni někteří kolegové odsoudili, ale všichni si to přečetli a prohlédli. A pak komentovali a já se tomu jenom smál,“ svěřil se po dvou letech Radim Schwab.

Zda půjde Schwab opravdu dohola přímo na koncertě, nebo se ostříhá až po něm, bude překvapení. Jak říká, je léto, proč neshodit porost. „Za měsíc, kdy budu na dovolené, to doroste a v nové sezóně ze mě opět bude vlasatý a vysmátý kluk,“ dodal Fantom opery, který už teď chystá své podzimní a vánoční koncerty a hlavně chystá novou desku s názvem Eroico.

Tu původní Amoroso mu křtili Lucie Bílá (58), Jiří Suchý a Jitka Molavcová. Kdo to bude tentokrát, nechává Radim opět jako překvápko!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám