Hlavní obsah
Článek

Herce a muzikálového zpěváka Davida Gránského si oblíbily divačky seriálu Ohnivý kuře, i když jeho postava není zrovna kladná. A v poslední době jej vídáme i jako moderátora různých společenských akcí.

Během pár dní jsme jej viděli uvádět otevření butiku s luxusní pánskou módou a následně i finále soutěže krásy Dívka roku v Jičíně. "Přede mnou tuhle soutěž moderovala spousta známých moderátorů jako Leoš Mareš (47) nebo Pavel Cejnar. Náramně jsem si to užil, a s holkami to bylo hrozně fajn," řekl Super.cz David, který ale po děvčatech nepokukoval, protože je už roky šťastně zadaný.

Známí moderátoři se prý ale kvůli němu zatím o kšefty bát nemusejí. "Nemám pocit, že by mi to šlo. Nejsem moderátor a jsem vždycky úplně nejvíc ve stresu. Čím větší akce, tím je to horší. Je to disciplína, které se nejvíc bojím. Už to, abych nezapomněl vyjmenovat všechny sponzory a partnery, je náročné. Je to moc velká zodpovědnost," mínil.

David se na akci na pódiu a v jedné šatně potkal i s Davidem Krausem (44), který účinkoval v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, v jehož druhém ročníku by se měl sám podle všech informací objevit. "Samozřejmě jsme si o Tváři povídali, všechno mne zajímalo, ale chtěl bych uvést, že jsem dělal konkurz, na který ale ještě nepřišla zpětná vazba," mlžil. Namítli jsme, že těm, které nevybrali, už přišel dopis. A jemu? "Mně ještě nic nepřišlo, tak uvidíme," usmíval se.

Reklama

Další články

Načítám