Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michala Hrdličku jsme na fotkách dřív vídali s Lucií Borhyovou, aktuálně je po jeho boku další blondýnka, tenistka Karolína Plíšková. Tak nějak máme zažité, že jeho partnerka má blond vlasy, a jeho společnost na fotkách vzniklých k příležitosti soutěže pro neslyšící a nedoslýchavé je tak skoro nezvyklá...

Partnerku mu bude při slavnostním večeru soutěže Miss a Mister Deaf World dělat Lenka Vacvalová, která se moderování ujme už popáté. „Každý rok chci vyzkoušet něco, někoho nového. Nebo je to naopak, že oni se mnou nemůžou vydržet? Kdo ví,“ smála se na adresu toho, že každý rok se vedle ní postaví jiný kolega.

Mezi řečí pak zmínila, že má z moderování s muži jisté obavy. Nejsou prý moc kolegiální. Hrdlička ji ale uklidňoval, že tentokrát mohou jít stranou. Tak uvidíme, jak si sednou.

Na focení u Jakuba Ludvíka byl Hrdlička vůbec velmi milý. Možná i kvůli tomu, že mu Ludvík i Vacvalová vyšli vstříc, co se načasování týče - fotilo se v noci, jindy totiž nebyl čas.

Reklama

Další články

Načítám