Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá Jamie a o tři roky mladší Chloe O'Herlihy jsou mladé, dokonale upravené a u mužů jistě žádoucí slečny. Narodily se a vyrůstaly ovšem jako chlapci, a to až do loňského roku. Při pohledu na ně by to ale poznal málokdo, především blond Jamie totiž i díky své drobné postavě působí velice křehce a zranitelně.

I když se určité indicie daly vypozorovat už během jejich dětství, kdy si ještě jako bratři hráli s panenkami a oblékali se do ženských kostýmů, ještě loni ani jeden z nich netušil, že je na tom jeho sourozenec obdobně a také se v mužském těle necítí být sám sebou. Vše se změnilo minulé léto, kdy se bratři po nějaké době sešli v jejich rodném Corku v Irsku při příležitosti oslav úspěšného zakončení školy Chloe (tehdy ještě Daniela). Tam si poprvé vzájemně přiznali, jak to s nimi ve skutečnosti je.

„Je klišé říkat, že jsem to o sobě vždy věděla, ale bylo to tak. Jen jsem se snažila to vytěsnit z mysli,“ říká barmanka Jamie žijící v Dublinu a její sestra dodává: „Vždy jsem nosila make-up a měla delší vlasy. Nikdy jsem se neřadila mezi chlapy, byla jsem vždy jedna z holek.“

V současnosti jsou stále ještě transgendery, podstupují hormonální léčbu a žijí jako ženy, ale společně už plánují i operativní přeměnu pohlaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám