Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka nejvíce známá ze seriálu Glee si oblíbila jednodílné tmavé plavky, kterých jsou ostatně jako letošního letního hitu plné módní magazíny. Devětadvacetiletá Lea Michele se skvělou postavu samozřejmě nesahá po žádných nudných modelech, v jejím podání jsou jednodílné plavky naopak velmi trendy a taky velmi sexy záležitostí.

Oba tmavé modely střídala na dovolené na Havaji, kam vyrazila s kamarádkou. Vhod jí přišly nejen kvůli parádě, ale i na paddle boarding, kterému se tam mezi opékáním na slunci věnovaly.

Podle posledních zpráv amerických magazínů je Lea momentálně single. Po ‚krátkém románku‘ se měla nedávno rozejít s pětatřicetiletým hercem Robertem Buckleym. „Zjistili, že bude lepší, když zůstanou přáteli, vzájemně se podporujícími ve svých kariérách,“ cituje US Weekly svůj zdroj. Jejich časové zaneprázdnění prý pevnému vztahu nepřálo.

Letos uplynuly tři roky od úmrtí jejího posledního dlouhodobého partnera a kolegy ze seriálu Glee Coryho Montheita, se kterým byla Michele od roku 2011 do jeho smrti 13. července 2013.

V den výročí Montheitova úmrtí na Instagram napsala: Nebylo nám dáno být spolu... Ale vzpomínky...jsou nejkrásnější v mém životě... Miluju tě Cory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám