Hlavní obsah
Článek

Pláže jsou pro andílky Victoria's Secret to samé, jako pro ostatní kanceláře. Do prosluněných destinací odlétají fotit nové katalogy a natáčet reklamy. Tentokrát ovšem u Izabel Goulart (31) nešlo o další nadmíru příjemné pracoviště, nýbrž o romantickou dovolenou s partnerem na ostrově, který nikdy nespí.

Jednatřicetiletá Brazilka sbalila kufry a odcestovala se svým o šest let mladším přítelem Kevinem Trappem na Ibizu. Na výstavní páreček skládající se ze stálice známé značky spodního prádla a plavek a německého fotbalového brankáře v současnosti hrajícího za klub Paris Saint-Germain byla radost pohledět, zamilovanost z nich doslova čišela.

O Goulart, která jako jediný andílek nad třicet ještě nemá potomka, se mluví jako o nejvypracovanější modelce, ale její 189 centimetrů vysoký přítel si s ní v ničem nezadá. Uvidíme, zda jí to s mladším partnerem vydrží déle než s těmi bývalými, mezi nimiž byste našli i herce Joshe Hendersona či fotbalistu Diniyara Bilyaletdinova. Pletky měla mít ovšem i s Charliem Sheenem a předčasně zesnulým hercem Paulem Walkerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám