Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc a týden, co si biatlonistka Gabriela Soukalová a badmintonista Petr Koukal řekli své 'ano'. Poprvé od svatby vyrazili společně na Mattoni Koktejl Festival, tak jsme chtěli slyšet nějaké pikantní podrobnosti. No, už to, že Gábina je ve všech dokladech pořád svobodná, nás docela překvapilo.

Pár místo svatebních darů od svatebních hostů vybral peníze pro konto Bariéry. "Vzniklo to tak, že vlastně jediný dar, který bychom si doopravdy přáli, je láska a zdraví. Takže místo toho, abychom dostávali spousty hrnečků, se kterými bychom stejně nevěděli, co dělat, řekli jsme si, že to uchopíme trochu smysluplněji. A včera jsme zrovna kontrolovali stav toho účtu a už je tam skoro 630 tisíc," svěřila Gábina.

Svatební oznámení, kde bylo přeškrtnuté S v Gábinině jméně a nahrazeno písmenem K, bylo velmi vtipné. "To sice ano, ale to písmenko nemám zatím vyměněné ani v občance, natož na sportovních dresech. Je mi jasné, že budu platit pokutu, ale ještě jsem to nestihla. Tak to budu muset v následujícím týdnu určitě napravit. Stejné to je se všemi doklady," přiznala.

Gábina pořád trénuje, už odpočítává i dny k příští olympiádě, kdy by chtěla s kariérou skončit. "Veškerý volný čas se snažím věnovat rodině a manželovi. Je super, že se mnou může dělat spoustu sportů a často spolu trénujeme," řekla nám a nás zajímalo, zda v dohledné době plánuje rozšířit rodinu. "To si v nejbližší době nemůžu dovolit, protože jsem vázána sponzorskými smlouvami a ráda bych investovala sto procent svého času přípravě na příští olympiádu. A potom se uvidí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám