Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádný průšvih ve škole a navrch pletky s policií si svým podvodným jednáním vykoledovala teprve sedmnáctiletá Američanka Madison Cox, která je držitelkou titulu Miss South Carolina Teen International 2015. Své absence ve škole omlouvala tak, že padělala potvrzení od lékařů ze zařízení Parris Family Chiropractic, odkud ukradla poznámkový blok a sama si pak vypisovala omluvenky, jelikož nechtěla přijít o stipendium.

Policejní snímek studentky Byrnes High School, jež je v současnosti obviněna z padělání, se rychle stal na internetu populární a Madison se začalo přezdívat Miss policejních spisů. Zdaleka ovšem nebyla první, komu se dostalo nečekané popularity díky půvabům na policejních záběrech. Virální se v květnu stala i fotografie pohledné Sarah Seawright, jíž se pro změnu začalo přezdívat vězeňské kotě (prison bae). Sarah zadrželi kvůli bezohledné jízdě, ale na policejní stanici nebyla žádným nováčkem, už v minulosti byla podezřelá z loupeže, únosu a ublížení na těle.

Známý je ovšem i případ z roku 2011 tehdy jednadvacetileté Loreny Tavery, bývalé Miss El Paso v Texasu, která se měla dopustit krádeže trička za 69 dolarů v obchodě Dillard’s.

Úplně nejpopulárnější se ovšem před dvěma lety stal díky policejnímu snímku recidivista z Kalifornie Jeremy Meeks, jenž má co do činění se zákonem už od roku 2002. Poté, co jeho fotka obletěla svět a posbírala desetitisíce lajků a komentářů, o něm začala psát i média a herec Kendrick Sampson ze seriálu Upíří deníky se dokonce vyjádřil, že by jeho příběh s bohatou kriminální minulostí rád ztvárnil ve filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám