Hlavní obsah
Článek

Argentinská herečka Lucila Solá randí s hollywoodskou ikonou Al Pacinem už od roku 2009. Solá už je momentálně opět u své lásky, která si pro ni ve čtvrtek zajela na letiště v Los Angeles, ale ještě předevčírem se výborně bavila ve společnosti party přátel v sicilské Taormině.

Herečka, kterou jste mohli vidět v romantické komedii Pýcha a předsudek, dramatu Wilde Salome či komedii Stěhování pana McAllistera, vypadala na lodi s několika dalšími dámami hodně rozjařeně a u břehu italského ostrova s nimi divoce tančila a křepčila. Po chvíli se holky svlékly do bikin a Lucila tak názorně předvedla, co už sedm let náleží pouze oscarovému držiteli za Vůni ženy Pacinovi, jemuž bylo v době jejího narození už čtyřicet, a měl tak za sebou například legendární snímky Kmotr a Kmotr II či životopisné drama Serpico.

Uvidíme, zda se smyslné herečce nakonec podaří věčného mládence Pacina přivést až před oltář. Zatím úspěšně odolával jak své herecké koučce Jan Tarrant, s níž má nejstarší dceru Julii Marii, tak herečce Beverly D'Angelo, která je matkou jeho dvojčat Antona Jamese a Olivie Rose, i dalším hereckým kolegyním Diane Keaton, Tuesday Weld, Jill Clayburgh, Marthe Keller, Kathleen Quinlan či Lyndall Hobbs, s nimiž jej v minulosti pojil milostný vztah.

Reklama

Další články

Načítám