Hlavní obsah
Článek

Chystá se další slavná veselka. Super.cz exkluzivně vypátral, že si hokejista Floridy Panthers Jiří Hudler (32) vezme svou dlouholetou partnerku Hanu Chymčákovou (35), s níž má dceru Annu Josefinu.

Úspěšný hokejista NHL a bývalá modelka si podle našich informací řeknou své 'ano' již příští sobotu nedaleko Prahy. V létě, kdy se hokej za velkou louží nehraje, pobývá Hudler se svou rodinou v Česku na venkově. Hokejovou pauzu se tak rozhodli využít pro svatební veselku.

„Moc jim to oběma přeju, bude to určitě krásný den pro oba,“ prozradil nám jeden z pozvaných hostů.

Zdá se, že bývalé modelce se divokého bouřliváka konečně podařilo zkrotit. V minulosti Hudler chodil s Agátou Prachařovou (38), dříve Hanychovou, a Simonou Krainovou (51).

V médiích se často propírala i jeho aféra s prostitutkami. Teď už je z něj ale vzorný taťka a rodinný typ. S Chymčákovou, která je mimo jiné bývalou nejlepší kamarádkou a manažerkou Agáty Prachařové, žije už pět let.

Agáta tehdy špatně nesla, že s jejím expřítelem Hudlerem randí zrovna její kámoška Chymčáková. Nakonec se jí ale kamarádství aspoň trošku podařilo urovnat.

Reklama

Další články

Načítám