Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo vyznal lásku moderátorovi Evropy 2 Jindrovi Eklovi. Tedy nikoliv doopravdy, ale v rámci natáčení pořadu Music Chart.

V něm se mohou fanoušci rádia každý týden těšit nejen na rozhovor s domácím umělcem, ale i na specialitu rádia, song Evropa 2 Unplugged. V unikátní akustické verzi hudebníci představují svůj nejnovější song nebo speciální cover. Mimořádný song tentokrát předvedl i Richard Krajčo.

V milostném duetu si Richard s Jindrou Eklem, neboli s Jindřiškou (jak Jindru Richard označoval), vyměnili mezi sebou několik známých písniček jako je Sex je náš, Globální oteplování, Okno mé lásky nebo hit Nafrněná.

„S Richardem jsme se během natáčení Unplugged bavili o Srdcebeat Tour a přišel od něj nápad udělat jednu věc, kterou dělá na svých koncertech. Jde o takzvaný medley, tedy soubor songů, které sdílejí stejnou tóninu a akordy. Tuto medley navíc Richard coby zkušený herec naaranžoval do příběhu, ve kterém jsem ztvárnil ženskou postavu Jindřišky. Doufám, že jsem snad herecky (s lehkou nápovědou) a hudebně prošel a těším se na případné herecké nabídky,“ směje se Jindra Ekl.

„Jsem pro každou srandu, a když jsem viděl, jak to Jindru láká, nemohl jsem milostný duet odmítnout. Navíc už ho na koncertech moc hrát nebudeme, takže je to taková sladká tečka této srandičky,“ říká Richard Krajčo.

Reklama

Další články

Načítám