Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn bývalé hvězdy NBA Magica Johnsona Earvin III., známější spíš pod přezdívkou EJ, je hodně kontroverzní postavou amerického šoubyznysu. Kdysi obézní mladík, vyžívající se v extravagantních ženských modelech, po shození více než 80 kilogramů jde v módě stále do větších extrémů. Rád ukazuje holé tělo v síťce a jiných průsvitných materiálech. Ovšem to, co si na sebe dokázal vzít tentokrát, nám už vážně hlava nebere...

Čtyřiadvacetiletý EJ, jenž se otevřeně hlásí ke gay komunitě a byl součástí televizního pořadu Rich Kids of Beverly Hills a nově má i vlastní sérii EJNYC, si v pondělí vyrazil s domnělým přítelem na oběd do restaurace Toast Bakery Café ve West Hollywoodu. A pokud šlo o rande, chtěl být EJ asi patřičně sexy. Pyšný na své nové tělo si tak oblékl černý háčkovaný svetr a možná i něco jako šortky, ale ty musely být tak krátké, že je pod svetrem nebylo ani vidět. Přebytečná kůže po zhubnutí a vrásčité pozadí ale naopak byly vidět až příliš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám