Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s třiadvacetiletou Sophií Tweed-Simmons, jejímž tatínkem není nikdo jiný než zpěvák a baskytarista hard rockové skupiny KISS Gene Simmons (66) a maminkou bývalá kanadská Playmate a herečka Shannon Lee Tweed (59).

Sophie se ještě předtím, než jí bylo řečeno, že pro modeling není dost hubená, pokoušela prorazit jako zpěvačka, ale ani tady jí pšenka zrovna nekvetla. Nakonec je to podle zahraničích médií ale ona, kdo se směje naposled. Dcera zakládajícího člena KISSáků totiž dospěla v atraktivní ženu, na níž příroda rozhodně nešetřila, a nakonec se jí splnil i sen o modelingu. V současnosti patří mezi nejvyhledávanější ‚plus-size‘ modelky. Toto označení ji ovšem vytáčí doběla. „Nesnáším termín plus-size. Mohly bychom prosím být všechny jen ženy? Proč to takhle označovat?“ rozohnila se před časem Sophie v jednom z rozhovorů.

Sama přitom není pouze modelkou, ale i návrhářkou. Například už před dvěma lety ve spolupráci se značkou The Style Club vytvořila kolekci oblečení ‚pro všechny ženy‘, která byla k dostání ve velikostech 30 - 48.

„Nikdy jsem nebyla vyloženě hubená holka, ale byla jsem atletická, silná a s křivkami,“ řekla Sophie, které sebevědomí, soudně i podle jejích šatů z úterní premiéry hororu The Neon Demon v Hollywoodu, rozhodně nechybí.

Reklama

Další články

Načítám