Hlavní obsah
Článek

Jenom prázdninovou pauzu si dává muzikál Fantom opery, který se hrál v této sezóně minulý víkend naposledy. "Ale 15. září chystáme slavnostní představení, kterým zahájíme už 3. sezónu. Zatím to vidělo něco mezi 250 a 270 tisíci diváků," pochlubil se Super.cz producent František Janeček (79).

Zatímco herci budou mít prázdniny, on nikoli. "Po Fantomovi, který je pro mne srdcová záležitost, a bude fungovat pouze do prosince, nastoupí nové dílo, které se jmenuje Ples upírů. Opět krásný výpravný muzikálový kus," plánuje Janeček, který na 21. a 22. června připravuje konkurzy na tento muzikál, a tak musí zapomenout na dovolenou. "Na rozdíl od partnerky a dcerky se nechystám na Floridu ani do jiných rekreačních oblastí, budu se rekreovat prací," řekl nám.

"Ples upírů je opět velmi náročné a velmi výpravné dílo, také licenční, americko-rakouské. Takže si oddech o těchto prázdninách nemohu dovolit," dodal a my se obávali, zda to neodnese jeho zdraví. "Když se zhroutím, tak to pojede stejně dál. Tak to v životě je. Zapojil jsem ve větší míře svého syna, který už dospěl, a domnívám se, že už by měl po mně převzít štafetu, a také mám poměrně kvalitní tým, jak umělecký, tak produkční. Dali by to i beze mne," ujistil nás Janeček.

Podrobnosti o konkurzu na muzikál Pes upírů mohou zájemci zjistit na stránce www.goja.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám