Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Lindu Finkovou koučování účinkujících v show Tvoje tvář má známý hlas neskutečně bavilo. Protože první série už skončila, mohla prozradit, kdo se jí nejvíc líbil. "Rozhodně David Kraus (44). Jak se říká, být mladší a on mít vkus, tak mě má," smála se zpěvačka na otevření obchodu s luxusní pánskou módou.

Snad ji někdo takhle zaujme i v další řadě, protože zatímco o účinkujících se ještě spekuluje, ona už má místo skoro stoprocentně jisté. Ostatně je jednou z nejlepších učitelek zpěvu u nás. "Chtěla bych to dělat a měla bych. Smlouvu ještě nemám podepsanou, ale moc o to stojím. Byla to super práce a ještě jsou za to samozřejmě nějaké peníze," řekla Super.cz.

"A musím říct, že i produkce se k nám chovala úplně úžasně. A moc mě to opravdu bavilo, když ten účinkující vyrazil na pódium a měl třeba nalepené vousy, prsa nebo zadek, tak jsme se váleli smíchy. Každému přeju, aby měl práci, za kterou má peníze, a navíc ho ještě baví," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám