Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Standardy krásy se od dob Věstonické venuše značně změnily, a když si atraktivní muž začne s dívkou, která má pár kilo navíc, vzbudí to rozruch. Tak to je námět nového představení Divadla pod Palmovkou Tlustý prase, které bude mít v pondělí premiéru.

V něm si zamilovaného muže zahraje syn Petra Rychlého Ondřej, kterého jsme mohli vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde mu byl otcem jeho skutečný táta. Další známou tváří, která se ve hře objeví, je bývalá II. Česká Vicemiss Lilian Sarah Fischerová, která se od modelingu nadobro trhla ke svému milovanému divadlu. Rozvedená kráska se díky angažmá v divadle v Mostě potkala i se svým současným partnerem Michaelem Vykusem, jenž v představení také hraje. Těšit se můžeme i na oblíbeného Martina Krause.

"Je to spíš tragikomedie, takový odraz současné společnosti," vysvětlila Lilian, která hraje expřítelkyni hlavního hrdiny. "Klasická třicítka, která sice dobře vypadá a zdánlivě jí nic nechybí, ale nemá žádný vztah, na rozdíl od její následovnice, což nedokáže pochopit," upřesnila, koho vlastně ona sama hraje.

Divadelní hra Tlustý prase je velmi oblíbená. Už se hrála v Jihočeském divadle, na Kladně, v Mladé Boleslavi i v pražské Komedii. Snad diváky zaujme i tentokrát.

Reklama

Další články

Načítám