Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou Playmate a finalistku Miss ČR Lucii Kachtíkovou potkáváme ve společnosti jen zřídka, zhruba jednou do roka. Věnuje se hlavně rodině, manželovi a dětem. "Děti mám dvě a už jsem, doufám, dorodila," smála se na párty ve stylu 20. let, kam se náležitě vystrojila.

"Jsem taková mamka v domácnosti, která si občas vyrazí. Ale o to víc si to užiju a tenhle večírek je krásný, jsem ráda, že tady jsem. I na šatech jsem si dala záležet a tentokrát jsem je nevytáhla doma ze skříně, jako to dělám na plesy, ale využila jsem služeb návrhářů Ponerových," svěřila.

Modeling ale úplně na hřebík nepověsila. "Jsem sice na mateřské, ale občas si odskočím. I s dcerou jsme fotily reklamu pro lázně, měla jsem focení kosmetiky, krému, salonu. Pořád tam ještě nějaká práce je, což je dobře na to, že už mi bude za dva roky čtyřicet," mínila šťastně vdaná maminka sedmileté dcery a jedenapůlročního syna.

Reklama

Další články

Načítám