Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) se byla podívat na pirátskou loď kotvící na pražské smíchovské náplavce a museli jsme obdivovat její image. Udělala si dokonce účes á la Johnny Depp (60) v Pirátech z Karibiku. "Tak o tom jsem nepřemýšlela, vyšlo to tak nějak samo," řekla nám.

"Mám to proto, že jsem celý den fotila a ty vlasy už byly tak zmatené, že jsem měla spíš bordel na hlavě. Tak jsem zapletla copánky, aby to dostalo aspoň trochu formu," vysvětlila.

Na lodě si prý normálně zvlášť nepotrpí. "Na vodě jsem byla poprvé loni a bylo to skvělé. Byla jsem s Jakubem, a jak nás lidi poznávali, tak jsem nemusela moc pádlovat, protože jsme se vždycky chytli nějaké lodě před námi. Jinak lodě moc nevyhledávám, protože mám trochu mořskou nemoc. Když stojí jako tahle, tak je to v pohodě," dodala.

Na okružní plavbu tedy evidentně na dovolenou nepojede. "V létě se chystáme na chalupu a asi ještě někam pojedeme, ale zatím nevím kam. Spíš chci být v Čechách," svěřila. "Od začátku srpna už začínám pracovat na novém projektu pro televizi Prima, tak to musím stihnout do té doby," doplnila s tím, že by o náplni práce neměla mluvit. Odkývala ale, že se bude týkat cestování. "Takže v rámci práce hrozí, že se stejně někam podívám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám