Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Mašlíková (41) bude už zanedlouho vdanou paní. A její manžel půjde k oltáři s novou image. Nechává si prý narůst vousy a vlasy. "Je to tak, nechává to růst a asi bude mít obrovskou patku. Trošku mění image a přijde mi hrozně sexy," řekla Super.cz Hanka.

Kvůli svatbě ale určitě nepůjde na plastiku nosu. Těch už má za sebou spousty. André patří ke světové špičce v MMA a na kráse jeho nosu se to lehce podepsalo. "Máme za sebou asi šest operací nosu a končíme. Důležité je, že může normálně dýchat, že nemá zdravotní problémy, že přepážky jsou srovnané. Že nemá francouzský nosánek nahoru, to přežiju," usmála se Hanka na galavečeru X Fight Night, který André pořádal a Hanka moderovala.

Tentokrát André v kleci nebojoval, palce ale držel svému svěřenci Janu Malachovi. "Honza je něco jako náš syn, bohužel po pěti zápasech, kdy dal soupeři K.O., tentokrát prohrál. To se stává v MMA. Jednou vyhraješ, jednou prohraješ. Ve druhém kole si zlomil ruku, dobojoval s ní celý zápas. Obrovská úcta a respekt, že to nevzdal. Teď bude dlouhá rekonvalescence. Doufejme, že to zase v dalším zápase otočí," řekla Super.cz Hanka.

Přiznává, že byla ráda, že v kleci nebyl její partner. "Když byl můj partner v oktagonu, bylo to nepopsatelný. Já ty zápasy miluju, ale ve chvíli, kdy tady byl André a zápas se nevyvíjel pro něj, když jsem ho loni viděla, jak byl zbitej, bylo to hrozný," dodala Mašlíková.

Pro mě to byla premiéra, snažila jsem se kvůli partnerovi i lidem, abych nezklamala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám