Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Heidi Klum (50) se po dovolené u Středozemního moře s partnerem Vito Schnabelem (29) opět věnovala mateřským povinnostem. Svým dětem věnovala čtvrteční den, během nějž se jim rozhodla ukázat zákoutí New Yorku, který má jako každá správná modelka projitý křížem krážem. Svá dítka vzala na procházku kolem řeky Hudson, na dětské hřiště i na oběd do trendy italského podniku nazvaném Bar Pitti.

Nejstarší dceři Leni je přitom už dvanáct a je vidět, že dospívá v půvabnou dívku. Jako jediná z modelčiných dětí není mulatkou, a i když považuje za svého tátu zpěváka Seala, jenž je otcem jejích sourozenců Henryho (10), Johana (9) a Lou (6), tím biologickým je v jejím případě modelčin dávný partner, italský boháč Flavio Briatore.

Podobně jako dcera Cindy Crawford Kaia Gerber (14) má ovšem i malá Leni všechny predispozice k úspěšné dráze v modelingu. Jednou by to třeba mohla stejně jako její maminka dotáhnout až na andílka od Victoria’s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám