Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak nejromantičtěji oslavit výročí svatby a své polovičce dokázat nehynoucí lásku, ví moc dobře americká country hvězda Dolly Parton (70). V den jejich zlaté svatby (30. května) totiž se svým mužem Carlem Deanem (73) obnovili manželský slib. Zpěvačka a autorka hitu I Will Always Love You, který o řadu let později proslavila především Whitney Houston, tak prakticky celý život strávila po boku jednoho muže.

Parton si Deana brala v květnu 1966 v Ringgoldu v Georgii, slib ovšem obnovili při soukromém obřadu v jeho rodném městě Nashvillu v Tennessee, které je rovněž proslulé jako kolébka country muziky. Carl Dean si přitom navzdory manželčině popularitě udržel soukromí a dodnes působí velmi tajemně. Parton nedoprovází na společenské akce a údajně ji pouze jednou viděl zpívat během vystoupení. Jejich společné fotografie by se daly spočítat na prstech jedné ruky.

Přestože dvojice je dodnes šťastná a zpěvačka o Carlovi hovoří pouze v superlativech, během manželství prý měla mnoho milostných aférek. Samotná Parton se netají, že muži jsou její slabostí.

„Miluji flirt a nikdy jsem nepotkala muže, který by se mi nelíbil,“ prozradila kdysi se smíchem. „Muži jsou má slabost. Malí, tlustí, plešatí nebo hubení - měla jsem co dočinění s několika dost zvláštními muži, ale Carl ví, že vždycky přijdu domů. S těmi lidmi nemám sex, prostě jen flirtuji a bavím se,“ netajila se Parton, jež měla údajně velmi blízko i k Sylvesteru Stallonemu či Burtu Reynoldsovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám