Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Martina Randová se do diváckého povědomí dostala díky roli Heluš v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tu postavu má Martina ráda, i když není pozitivní, a také natáčení s Martinem Zounarem, s nímž, tedy s Bobem Švarcem, se linka Heluš proťala nejvíce.

V show Na baru Randová uvedla, že na roli dostala přímou nabídku, a že kdyby musela dělat konkurz, Heluš by se z ní nejspíš nestala. „Kdyby byl konkurz, tak bych to nedostala, protože mám strašné nervy. Začnu se potit, mám sucho v puse, začnu koktat a opravdu vypadám, jako že neumím do pěti počítat. Takže jsem hrozně šťastná, že jsem tu roli dostala bez konkurzu,“ řekla v civilu velmi sympatická a milá žena, jejímž přáním ještě před herectvím bylo stát se baletkou. „Ale měla jsem úraz, tak jsem to dělat nemohla.“

Jejím snem je být respektovanou hereckou osobností. „Přála bych si, abych byla uznávaná herečka nejenom v televizi, ale i ve filmu a také uznávaná divadelní herečka.“

Některé otázky směřovaly i k soukromému životu Randové, která na toho pravého muže zatím čeká. Představu o ideálním adeptovi na budoucího partnera má následující: „Mám hrozně ráda, když je chlap hodný. Preferuju chlapy, kteří to už mají srovnané a nepotřebují si na druhých něco dokazovat. Mám ráda, když je chlap velkorysý, když je s ním legrace a mám ráda chlapa, který nechce tu svou partnerku předělávat,“ nastínila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám