Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na potomky si americká herečka Ginnifer Goodwin (38) počkala celkem dlouho, zato teď se s manželem Joshem Dallasem (34) činí! Podle informací serveru E! News přivítali do rodiny již druhého syna, a to prvního červnového dne v porodnici v Los Angeles. Pojmenovali jej Hugo Wilson Dallas.

Ginnifer a Josh se brali v dubnu 2014 a měsíc nato se jim narodil první syn Oliver Finlay Dallas. Herečka se ale už předtím netajila, že si s manželem přejí tolik dětí, kolik jen bude možné mít. „Mateřství je mnohem lepší, než jsem si představovala," řekla.

„Cítím, že herectví není nakonec tak kreativní, ale být rodičem... Každému rodiči bych nejradši dala Oscara,“ ocenila herečka, jež se s manželem seznámila v roce 2011 díky seriálu Bylo, nebylo, kde oba dodnes hrají.

V minulosti jí to nevyšlo s herci Chrisem Kleinem a Joeym Kernem. Josh má za sebou pro změnu již jedno nevydařené manželství s herečkou Larou Pulver.

Reklama

Další články

Načítám