Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dakota Johnson (26) a muzikant Matthew Hitt (29) se prý rozhodli po dvou letech ukončit vztah. Dvojice se již rozešla loni v únoru, ale zakrátko ji to opět svedlo dohromady.

Dcera bývalého hereckého páru Melanie Griffith a Dona Johnsona se s devětadvacetiletým modelem a frontmanem indie-rockové kapely Drowners dala dohromady v červenci 2014. Poprvé se jejich vztah otřásl v základech kvůli masivním zájmu o hereččinu osobu kvůli její roli ve filmu Padesát odstínů šedi. Ve filmové adaptaci stejnojmenného románu E.L. James ztvárnila vedle Jamieho Dornana (Christiana Greye) hlavní postavu studentky literatury Anastacie Steel.

„Dakota a Matthew randili a rozcházeli se v průběhu posledních dvou let. Neměli moc příležitostí se vídat kvůli jejich pracovnímu vytížení. Dakota je zaneprázdněná natáčením trilogie Padesáti odstínů ve Vancouveru,“ objasnil pravděpodobné příčiny rozchodu zdroj z jejich okolí pro server Just Jared.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám