Hlavní obsah
Článek

Na prvním večírku po narození syna jsme potkali herečku Sandru Novákovou (41). Spolu s partnerem Vojtěchem Moravcem se účastnila párty seriálu Ohnivý kuře, jehož některé epizody Vojta režíruje. Toho jsme nemohli ani poznat. Oholil si totiž své typické vousy. "Vypadá mladší, že? Konečně na svůj věk," pyšnila se Sandra.

"Tady jsem jenom jako doprovod, ale na Ohnivý kuře se dívám. Líbí se mi samozřejmě nejvíc díly, které točil Vojta," smála se. "Nejvíc mě baví postava, kterou hraje Simona Babčáková. Takovou bych si ráda zahrála. Ty svině se hrají vždycky nejlíp," dodala.

Sandra se sice nechystá vrátit se brzy do práce, naplno si užívá mateřství, ale už pro syna pořídila chůvu. "Možná nějaká práce bude, ale ještě o tom nechci mluvit. Pořád mám ale Barování, vystupovala jsem tři dny před porodem a hned zase měsíc potom, co se Mikuláš narodil. Dokonce tam byl s námi a celé to prospal. Teď už to nejde, a když mám Barování, musíme hledat hlídání, aby se mu nenarušil režim," vysvětlila.

"Snáší to dobře, je ještě maličký, tak to možná i zamění, když přijde černovlasá chůva, tak je to v pohodě. Ale je zlatý, všechny chůvy si ho nemůžou vynachválit. I když samozřejmě nevím, co se doma děje právě teď," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám