Hlavní obsah
Článek

Z televizního StarDance si Evu Krejčířovou pamatujete jako taneční učitelku Míry Bosáka nebo Ondřeje Brzobohatého. Dnes se věnuje výuce tance, ale ani vrcholové soutěžení ještě nepověsila na hřebík. Před pár dny se vrátila z anglického Blackpoolu, kde v jedné z největších tanečních soutěží světa s letitou tradicí obsadili s tanečním partnerem skvělé třetí místo.

„V pondělí 30. května jsme v konkurenci 91 párů obsadili vynikající 3. místo v kategorii nad 35 let. Před námi skončil na prvním místě pár z Austrálie a na druhém místě pár z Německa. Je to pro nás velká čest, že jsme na téhle soutěži mohli Českou republiku reprezentovat a uspěli jsme v tak velké konkurenci. Vlastně to považujeme za vrchol naší dosavadní taneční kariéry,“ říká Eva.

Ta si se svým tanečním partnerem Zdeňkem Rezlerem udělala během týden trvající soutěže čas i na výlety po okolí. „Vlastně jsme si to spojili s takovou krátkou dovolenou a teď už nás zase čekají letní soustředění a v půlce srpna další velká soutěž v německém Stuttgartu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám