Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor sportovních novin Michal Hrdlička (35) stále nemá nutkání přiznat, zda je sám, či opravdu chodí s tenistkou Karolínou Plíškovou (24). Ženy, které by jej chtěly mít doma, ale budou mít příležitost - za čtrnáct dní se bude dražit fotografie, kde je do půl těla.

Michal Hrdlička už od loňského podzimu netvoří pár s moderátorskou kolegyní Lucií Borhyovou (46), proto není divu, že je neustále středem pozornosti krásných žen. Nejenže byl spojován s kolegyní Innou Puhajkovou, se kterou ho podle jeho slov pojí jen práce a přátelství, ale nakonec Michal neunikl ani bulvárním fotografům, kteří ho načapali během nočního rande.

„K tomu se vyjadřovat opravdu nechci. Karolínu samozřejmě znám. Pokud budu do někoho zamilovaný, určitě to nechci ventilovat. Myslím si, že mé soukromí bylo donedávna velmi veřejné a neprospělo to ničemu, ba naopak,“ přiznal Michal.

Hrdlička se prý více jak na ženy soustředí na svou dceru Lindu. „Je to moje největší láska. Jsem rád, že ji mám. Už je to velká parťačka a musím říct, že i ona mě má velmi ráda. To je pro mě to nejdůležitější,“ prozradil o ženách Hrdlička. 
S dcerou se také chystá na prázdniny a snaží se s ní být co nejvíce.

S dětmi je spojena také jeho charitativní činnost. Vedle Andrey Kerestešové, Petra Koláře, Báry Basikové či Kláry Vytiskové se propojil s festivalem TenTaTo. „Pomáhat, a především dětem, to je spíš než správné hlavně automatické. Jsem moc rád, že i já jsem mohl něčím přispět a nechat se nafotit Lenkou Hatašovou s panákem, který slouží zároveň i ke zdravotním účelům. Aukce je 19. 6. a už teď se těším, za kolik se má fotka vydraží,“ řekl Hrdlička.

Moderátor prý jednoho panáka pořídil i Lindě do pokojíčku.
 „Nedávno jsem jí koupil plyšáka v nadživotní velikosti, strašně se mi tyhle věci líbí a Linda z nich má radost. Teď jsem rád, že jsem jí mohl koupit něco, co je navíc i praktické a má i zdravotní účinky,“ dodal Michal.

Reklama

Další články

Načítám