Hlavní obsah
Článek

Soutěž Tvoje tvář má známý hlas provází docela zajímavé rozepře. Jednou z nich bylo to, že některým se nelíbilo vtipkování Jakuba Koháka, který romskou zpěvačku Věru Bílou (†64), do níž se převtělila Ivana Chýlková (60), bez pardonu označil za zlodějku. On sám to jako rasismus nevidí. Kromě toho ale skutečnou Bílou urazilo, že ji ukázali jako přehnaně tlustou a tvrdí, že po Nově, jež soutěž vysílá, bude chtít finanční odškodnění.

Samotná stanice odmítá, že by snad měla vyjádření svých hostů, byť by byla sebevíc nešťastná, nějak cenzurovat.

„Jakub Kohák je mistr v glosování a je proslulý svým ostrým a přímočarým humorem. Jeho komentář k vystoupení Ivany Chýlkové ale rozhodně neměl za cíl nikoho urazit ani zesměšnit. Pokud se tak ovšem stalo, tak se velmi omlouváme,“ vzkázal PR koordinátor Novy Vojtěch Boháček.

To, že zadek „falešné“ Věry Bílé byl extrémně rozlehlý, což skutečnou zpěvačku podle jejích slov ponížilo, má podle jeho vyjádření snadné vysvětlení: jinak to nešlo!

„Kostyméři šou Tvoje tvář má známý hlas se snažili pro diváky uměle snížit výšku Ivany Chýlkové na přibližnou výšku Věry Bílé. Do kostýmu Ivany Chýlkové byla zabudována konstrukce, na kterou si během vystoupení sedla, aby působila menší. Tato konstrukce celý kostým o něco rozšířila,“ prohlašuje mluvčí.

Je pravda, že většinou je Chýlková vyšší, než jednopatrový domek, a v pořadu ji převyšovaly i průměrně rostlé dívky.

Tak snad to rokycanské obyvatelce jako omluva bude stačit.

Reklama

Další články

Načítám