Hlavní obsah
Článek

Rozmnožování se nejspíš Alecu Baldwinovi po padesátce velmi zalíbilo. S manželkou Hilarií plodí jednoho potomka za druhým, přestože je už dávno ve věku dědečka.

Dvaatřicetiletá cvičitelka jógy na slavného komika působí jako elixír mládí. Alec Baldwin (66) se po svatbě s o čtvrt století mladší ženou stal tatínkem na plný úvazek. Jejich rodinka se už brzy rozšíří o třetího společného potomka. Pokud to tak půjde dále, potomci Baldwinových obsadí celou školku.

Milovnice krkolomných cviků se těhotenstvím nenechá omezovat a neustále testuje svou pružnost. Žena vyznávající aktivní životní styl se nyní stará o téměř tříletou Carmen a brzy dvouletého Rafaela, k nimž v létě přibude další miminko. Všichni tři sourozenci se tak narodí v rozmezí pouhých tří let.

Hilaria po předchozích zkušenostech doma nevyčkává na chvíli, až se její další potomek rozhodne spatřit světlo světa, ale s manželem vyrazila na koncert. V pokročilém stádiu těhotenství si společně s Alecem užila hudbu ze Star Wars v podání symfonického orchestru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám